Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Racing los Angeles (772509) - El Espin FC (1593240) » 305568111: T32/J9/X

Liga 305568111 Información oficial sobre el partido 305568111 en Hattrick

29.01.2011 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / X.2196 (170523)

sensation team Alineación oficial del equipo 'sensation team' en el partido 5 - 1 F.C babbebels Alineación oficial del equipo 'F.C babbebels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sensation team Alineación oficial del equipo 'sensation team' en el partido 5 - 0 F.C babbebels Alineación oficial del equipo 'F.C babbebels' en el partido
Tiene un resultado normal 5.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sensation team

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Sezai Ildız va donar a sensation un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Sezai Ildız va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 30 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Sezai Ildız va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 30 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de sensation a 4 - 0. 庄 (Zhuang) 睿棕 (Ruizong) va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de sensation el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sezai Ildız va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Sezai Ildız una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Rafael España va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nunzius Tuerlich. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Era el minut 64 quan després d'una dura entrada, el jugador Mikko Majasalmi de sensation s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

F.C babbebels

Goles Goles

  • 136 Minuto 87 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Johan Tegblom es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Josep Blanxart per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 87 passava a ser 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 87 (Ocasión de falta): Corsino Zuleta va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 87.
  • 251 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Ferran Bell va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 89 en Corsino Zuleta va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Mikko Majasalmi va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): babbebels van seguir progressant per la banda dreta. Vicenç Bogatell va tenir la seva oportunitat al minut 89, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agustí Crusella de babbebels va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.