Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Independent de Sant Joan (799667) - Wskazo FC (441127) » 305565616: T32/J2/X

Liga 305565616 Información oficial sobre el partido 305565616 en Hattrick

11.12.2010 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / X.2152 (170479)

Bat Espanyol rep de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Bat Espanyol rep de Barcelona' en el partido 5 - 0 "Real Madrid f.c." Alineación oficial del equipo '"Real Madrid f.c."' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Bat Espanyol rep de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Bat Espanyol rep de Barcelona' en el partido 10 - 0 "Real Madrid f.c." Alineación oficial del equipo '"Real Madrid f.c."' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 10.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bat Espanyol rep de Barcelona

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 31 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Edmundo Venet. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Edmundo Venet va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 41 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Batse va obtenir un penal al minut 55, que va llançar a la perfecció Edmundo Venet. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Bautista Garbalda, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Batse.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Batse a 5 - 0. Johan Jonsson va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hendrik Alusalu per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Óscar Cenamor va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johan Jonsson de Batse la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Grégorie Romary de Batse va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Simon Linus Katzlinger va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Vital Bosiger.

"Real Madrid f.c."

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Madrid que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mauro Sidro Herrera, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 250 Minuto 48 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Mauro Sidro Herrera l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Sidro Herrera de Madrid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Emili Llobera va sortir coix del terreny de joc, substituït per Jan Serra. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 34 (Lesión): Joaquín Pradas no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jaime Godínez.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): Joaquín Pradas semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.