Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Oviedo de Figaredo (119989) - Huelva Recreation (1415861) » 305562592: T32/J2/X

Liga 305562592 Información oficial sobre el partido 305562592 en Hattrick

11.12.2010 14:20:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / X.2098 (170425)

The dream team Navarcles Alineación oficial del equipo 'The dream team Navarcles' en el partido 3 - 2 Huelva Recreation Alineación oficial del equipo 'Huelva Recreation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
The dream team Navarcles Alineación oficial del equipo 'The dream team Navarcles' en el partido 4 - 1 Huelva Recreation Alineación oficial del equipo 'Huelva Recreation' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The dream team Navarcles

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Recre. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Raemon Harmeling la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Navarcles es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 3.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Navarcles van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mikel Uruñuela va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Navarcles. A fi d'aconseguir el 3 - 2, van tocar-la en curt per tal que Daniel Germain xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Kamil Iturriza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Raemon Harmeling. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Joan Carles Garés va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Huelva Recreation

Goles Goles

  • 153 Minuto 52 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Recre seguien lluitant fins al final. Al minut 52, fruit d'aquests esforços, Miroslav Sevranský va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 160 Minuto 77 (Gol de falta): L'entrenador de Recre es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Mads Mønster era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Julio César Montes quasi aconsegueix empatar per Recre al minut 12, però Romelio Guerola va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 64 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Joško Vukasović va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 235 Minuto 66 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Julio César Montes es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 66, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Telmo Areias de Recre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): En Antenor Candelas va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.