Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Falso Madrid C.F. (1437086) - Borussia Spurs (1337880) » 305550204: T32/J12/X

Liga 305550204 Información oficial sobre el partido 305550204 en Hattrick

19.02.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / X.1876 (167131)

moralejaciti Alineación oficial del equipo 'moralejaciti' en el partido 2 - 1 azizz Alineación oficial del equipo 'azizz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
moralejaciti Alineación oficial del equipo 'moralejaciti' en el partido 3 - 1 azizz Alineación oficial del equipo 'azizz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

moralejaciti

Goles Goles

  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): moralejaciti sabia com jugar al contraatac, i al minut 57, Geovanny Noboa va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els seguidors del moralejaciti contenien la respiració mentre en Gilmar Palacios s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a moralejaciti per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Felipe Briz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): André Caxigas es va comportar com un juvenil al minut 12 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Felipe Briz va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Rodolfo Esparza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 210 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Luis Reyes tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Passats 64 minuts de joc, en Geovanny Noboa de moralejaciti va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 096 Minuto 78 (Lesión (no subst.)): Luis Reyes no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el moralejaciti amb un home menys.

azizz

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Zacarías Xato quedar desmarcat i marcar per a azizz al minut 33. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de azizz va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Cristóbal Labanda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, el azizz va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ibai Arratzua s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Moro Barba de azizz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Eilo Barabarrena de azizz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henoc Caballol.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del azizz puguin veure en Jesús Márquez Montes jugant de nou; ja que al minut 34 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jorge Gato el va substituir sense tenir temps d'escalfar.