Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Aznalcóllar (120855) - Amargats (1333511) » 305549409: T32/J10/X

Liga 305549409 Información oficial sobre el partido 305549409 en Hattrick

05.02.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / X.1862 (167117)

Tiki Takas S.A. Alineación oficial del equipo 'Tiki Takas S.A.' en el partido 1 - 5 carrion's team Alineación oficial del equipo 'carrion's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tiki Takas S.A. Alineación oficial del equipo 'Tiki Takas S.A.' en el partido 1 - 6 carrion's team Alineación oficial del equipo 'carrion's team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiki Takas S.A.

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Sebastià Bonavila va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Takas i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Takas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ernesto Garay, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Noreña de Takas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jordi Boix no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

carrion's team

Goles Goles

  • 160 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 del partit, Gabriel Hartkamp va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 137 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 36 una excel·lent centrada de Markus Riihelä va arribar a Gero Lefin, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, carrions va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Daniel Grob.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Eberhart Sieland va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 52, i va fer pujar el 1 - 4 per a carrions.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, carrions va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Roland Juričev, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Aser Veguri no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gero Lefin estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Uzi Eldar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 75 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. carrions va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 78 va fer que Siro Pileci de carrions hagués d'abandonar el terreny de joc. Francesco Zottino va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ido Rutten no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.