Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aletas (120187) - juanpro (1438381) » 305542020: T32/J10/X

Liga 305542020 Información oficial sobre el partido 305542020 en Hattrick

05.02.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / X.1730 (166985)

Galvez CF Alineación oficial del equipo 'Galvez CF' en el partido 1 - 1 juanpro Alineación oficial del equipo 'juanpro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galvez CF Alineación oficial del equipo 'Galvez CF' en el partido 2 - 0 juanpro Alineación oficial del equipo 'juanpro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galvez CF

Goles Goles

  • 108 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 77, en Vadim Endovitskiy la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Nick Leppers que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Josu Pérez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 8 de joc.
  • 214 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Héctor Del Campo va fallar un penal al minut 40, davant la desesperació dels aficionats.
  • 212 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Nick Leppers va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 57, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marius Fuglerud va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Gerrit-Jan Haagen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vadim Endovitskiy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Otto Jacobsson de Galvez va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hermann Selzer va entrar en el seu lloc.

juanpro

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 22 minuts, el tirador de faltes del juanpro va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Josu Pérez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): En Ángel Gulina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): juanpro van sortir al contraatac amb encert al minut 82, però Efrain Castrelo do Val no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): juanpro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 89, però el xut de Raúl Villaverde des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Villaverde de juanpro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Efrain Castrelo do Val de juanpro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.