Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mascachiflis f.c. (1415533) - Pixapins de Can Fanga (1434285) » 305539537: T32/J6/X

Liga 305539537 Información oficial sobre el partido 305539537 en Hattrick

08.01.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / X.1686 (166941)

Marimauris F.C Alineación oficial del equipo 'Marimauris F.C' en el partido 1 - 3 Birraaareal Alineación oficial del equipo 'Birraaareal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marimauris F.C Alineación oficial del equipo 'Marimauris F.C' en el partido 3 - 1 Birraaareal Alineación oficial del equipo 'Birraaareal' en el partido
Tiene mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marimauris F.C

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Marimauris equilibrava la balança al minut 37. En Alberto Lavallén, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Sérgio Mota va estar a punt de marcar al minut 35 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Hubert-Peter Blanckenburg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Marimauris se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Marimauris va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Remus Hărşan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 78 minuts, en Remus Hărşan no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Birraaareal

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Birraaareal van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Jesús Antonio Omeya.
  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Titus Zainea va descol·locar totalment la defensa contrària i Thomas Spinatsch no va perdonar i va marcar el 1 - 2.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Jesús Antonio Omeya la va rematar Thomas Spinatsch amb una magnífica volea que va fer pujar per a Birraaareal el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hubert-Peter Blanckenburg es va comportar com un juvenil al minut 34 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 58, quan en Thomas Spinatsch va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Daniel Julià de Birraaareal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.