Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Finitos y Delgaditos f.c (1579942) - Villares F.C. (1436912) » 305533186: T32/J14/X

Liga 305533186 Información oficial sobre el partido 305533186 en Hattrick

05.03.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 14 / X.1572 (166827)

Caborana FC Alineación oficial del equipo 'Caborana FC' en el partido 3 - 5 Lambert Zamacois F.C. Alineación oficial del equipo 'Lambert Zamacois F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Caborana FC Alineación oficial del equipo 'Caborana FC' en el partido 2 - 5 Lambert Zamacois F.C. Alineación oficial del equipo 'Lambert Zamacois F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caborana FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Fernando Martínez Sáenz va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 136 Minuto 50 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de André Lavadores va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Alberto Hernández Alba se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 2 al minut 50 per a Caborana.
  • 114 Minuto 77 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 77. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Fernando Martínez Sáenz va empatar el partit, 3 - 3, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Willy Baden quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Giannino Ruggeri va estar a punt de marcar al minut 83 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Valdeón de Caborana es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Eber Valiente ocupà el lloc d'en Kamil Biteri al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de Caborana quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 61 (Tirita): Era el minut 61 quan després d'una dura entrada, el jugador Arie Heering de Caborana s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Fernando Martínez Sáenz va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Lambert Zamacois F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 20 (Gol de contra por la izquierda): En Antonio Hernández va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): En Marcos Álamo Gómez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 34 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Passats 60 minuts de partit, Zamacois es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Rafael Huirravoso es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joan Oliver va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 3 - 4.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Zamacois. A fi d'aconseguir el 3 - 5, van tocar-la en curt per tal que Ignacio Belmonte xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Josep Casadevalls va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 78 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Joan Oliver se sentia fresc com una rosa.