Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los elegidos C.F. (797258) - F.C El Peras (780037) » 305532609: T32/J10/X

Liga 305532609 Información oficial sobre el partido 305532609 en Hattrick

05.02.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / X.1562 (166817)

celiacf Alineación oficial del equipo 'celiacf' en el partido 7 - 0 F.C El Peras Alineación oficial del equipo 'F.C El Peras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
celiacf Alineación oficial del equipo 'celiacf' en el partido 8 - 0 F.C El Peras Alineación oficial del equipo 'F.C El Peras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

celiacf

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Roi Amil ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, celiacf es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ambròs Pous va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): celiacf va augmentar la diferència quan Tomás Manrique no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan celiacf va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Antonio Cardiel des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de celiacf a 5 - 0. Evaristo Moyano va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Tomás Manrique va incrementar l'avantatge de celiacf amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): celiacf va aconseguir el 7 - 0 quan Antonio Cardiel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Ambròs Pous del celiacf ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Antonio Cardiel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xavier Febrer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Tomás Manrique va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Francisco Olmo, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de celiacf la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Moisés La Porta Garcia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Anselmo Fiuza.

F.C El Peras

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Peras va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Pedro Aguinaga va quedar-se sol davant el porter Jorge Alberca Fernández, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Al minut 31, Juan Antonio Hijero de Peras va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.