Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fenix del hielo (1582273) - F.C. Algebraico (773138) » 305532164: T32/J10/X

Liga 305532164 Información oficial sobre el partido 305532164 en Hattrick

05.02.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / X.1554 (166809)

Los Chepas Alineación oficial del equipo 'Los Chepas' en el partido 3 - 2 CF MURCIA Alineación oficial del equipo 'CF MURCIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Chepas Alineación oficial del equipo 'Los Chepas' en el partido 3 - 1 CF MURCIA Alineación oficial del equipo 'CF MURCIA' en el partido
Tiene un resultado normal 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chepas

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Manel Martínez de Chepas aconseguir un gol al minut 10 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 130 Minuto 33 (Gol de falta): Als 33 minuts, Damián Foica va ampliar l'avantatge de Chepas amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 86 gràcies a la jugada de Jorge Redondo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Damián Foica va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chepas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 79, un contraatac del Chepas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Manuel Guzmán Bueno perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 17 (Tirita (médico)): Ben Gabriel va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Chepas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

CF MURCIA

Goles Goles

  • 137 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Mateu Viader va anar a parar al cap de Abian Sevilla que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a MURCIA el 2 - 1.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 72 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Mateu Viader.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Abian Sevilla va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Ángel Izco va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): MURCIA va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 66, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Raül Puig-Serra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): Al minut 16, Limay Mínguez Salas de MURCIA va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.