Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Di MaRiA TeAm 27 (30982) - Sabadellense (1588192) » 305531224: T32/J13/X

Liga 305531224 Información oficial sobre el partido 305531224 en Hattrick

26.02.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / X.1537 (166792)

VisionarioHansGanper Alineación oficial del equipo 'VisionarioHansGanper' en el partido 1 - 5 Sabadellense Alineación oficial del equipo 'Sabadellense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VisionarioHansGanper Alineación oficial del equipo 'VisionarioHansGanper' en el partido 0 - 3 Sabadellense Alineación oficial del equipo 'Sabadellense' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VisionarioHansGanper

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jorge Mendoza de VisionarioHansGanpe aconseguir un gol al minut 10 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Pontus Grenholt de VisionarioHansGanpe va abandonar el terreny de joc després de 66 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Guy Cohn va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Koert Kuilman.

Sabadellense

Goles Goles

  • 162 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Antonio Troyes va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 11.
  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): En Jaume Casafont donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 20 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo Cicero va augmentar l'avantatge de Sabadellense a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Leoncio Ove de Sabadellense va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 55. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Sabadellense va aconseguir el 1 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jaume Casafont, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Łukasz Dudojć que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Antonio Troyes de Sabadellense, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 274 Minuto 19 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 19, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del VisionarioHansGanpe. La jugada d'estratègia del Sabadellense per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jaume Casafont va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Fogaza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.