Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cutty sark (779910) - Lastdream forest (491711) » 305527188: T32/J12/X

Liga 305527188 Información oficial sobre el partido 305527188 en Hattrick

19.02.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / X.1465 (166720)

frente cateto Alineación oficial del equipo 'frente cateto' en el partido 0 - 7 BOMBEROS fc Alineación oficial del equipo 'BOMBEROS fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
frente cateto Alineación oficial del equipo 'frente cateto' en el partido 0 - 8 BOMBEROS fc Alineación oficial del equipo 'BOMBEROS fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frente cateto

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Konrad Chyżewski i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a frente, però el xut de Daniel Alberto Montaner va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adolfo García de Caceres de frente es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roger Boluda de frente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Cameron Caulee va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de frente estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Cameron Caulee es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pep Cucó.
  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 83 va fer que Armando Villa Fernández de frente hagués d'abandonar el terreny de joc. Adnane Quarkouri va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Adrian Ghila que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

BOMBEROS fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Ludovic De Geest que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al 26 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a BOMBEROS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Bjørn Laursen es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 141 Minuto 28 (Gol de contra por el centro): Mati Ochayon va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, BOMBEROS, al minut 28. El marcador va canviar a 0 - 3.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 58, BOMBEROS va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Manuel Oestreich.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, BOMBEROS va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Gabriele Donatiello, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Guillermo Lozano de BOMBEROS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Hélio Claro va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Bjørn Laursen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BOMBEROS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Guillermo Lozano, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Guillermo Lozano va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jens Metgethen de BOMBEROS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 17 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Gabriele Donatiello se sentia fresc com una rosa.