Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burlada F.C. (1438190) - SAL_RIVENDELL (1584902) » 305522307: T32/J10/X

Liga 305522307 Información oficial sobre el partido 305522307 en Hattrick

05.02.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / X.1378 (166633)

Burlada F.C. Alineación oficial del equipo 'Burlada F.C.' en el partido 4 - 0 bluestars Alineación oficial del equipo 'bluestars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Burlada F.C. Alineación oficial del equipo 'Burlada F.C.' en el partido 4 - 0 bluestars Alineación oficial del equipo 'bluestars' en el partido
Tiene un resultado normal 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burlada F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Víctor Puerta va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Burlada.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Javier Bousoño va incrementar l'avantatge de Burlada amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Manuel Badorrey de Burlada va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Als 81 minuts, David Serrano va ampliar l'avantatge de Burlada amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Robert Escuder al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Óscar Gayón va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): El Burlada se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 41, en Manuel Badorrey va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Javier Bousoño, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Burlada a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Óscar Gayón va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Martí Tovar de Burlada va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Burlada puguin veure en Humbert Mosull jugant de nou; ja que al minut 39 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Manuel Badorrey el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Manuel Badorrey no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

bluestars

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Iván Ramírez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Vaca de bluestars es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ramón Ochoa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.