Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

onosoderbi (1333791) - graus (995243) » 305521692: T32/J10/X

Liga 305521692 Información oficial sobre el partido 305521692 en Hattrick

05.02.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / X.1367 (166622)

REAL BENIAJAN Alineación oficial del equipo 'REAL BENIAJAN' en el partido 1 - 2 priego de cordoba Alineación oficial del equipo 'priego de cordoba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REAL BENIAJAN Alineación oficial del equipo 'REAL BENIAJAN' en el partido 2 - 0 priego de cordoba Alineación oficial del equipo 'priego de cordoba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL BENIAJAN

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jesús Castaño, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del BENIAJAN se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Simeón Corpancho de BENIAJAN va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jorge Quintana al minut 8 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Francisco Plasencia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cédric Poupart va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Èric Frisach va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BENIAJAN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro Nohales va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pere Aresté de BENIAJAN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

priego de cordoba

Goles Goles

  • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 69. L'anotador per cordoba va ser Ángel Sibaja, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Marcel Reverté va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a cordoba.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 23 (Ocasión evento especial): Ángel Sibaja va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 23, però no s'esperava que en Fernando Moreno Sánchez, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Pablo Gómez de la Vega va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Oldar Arizkorreta sol davant la porteria al minut 35, però la seva rematada va ser molt fluixa.