Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ferenc Puskas (1438135) - FC Diamante Negro (120005) » 305512323: T32/J6/X

Liga 305512323 Información oficial sobre el partido 305512323 en Hattrick

08.01.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / X.1200 (166455)

cata pun Alineación oficial del equipo 'cata pun' en el partido 1 - 4 Zizous Lions Alineación oficial del equipo 'Zizous Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
cata pun Alineación oficial del equipo 'cata pun' en el partido 1 - 5 Zizous Lions Alineación oficial del equipo 'Zizous Lions' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cata pun

Goles Goles

  • 136 Minuto 68 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Víctor Robert encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Francisco Javier Villamor anotar per a cata el 1 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Xeromé Requerey va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 81 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Zizous Lions

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Zizous prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Joan Pellejà.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cata. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Àngel Mercader la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Zizous es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 52.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Zizous augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jeremías Ortiz Madaleno es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Zizous va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Ricardo Cacique va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 19 (Ocasión tiro lejano): Al minut 19 un refús amb el peu d'en Nicolás Paulín va anar a parar als peus del Víctor Robert que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Ricardo Cacique ja els havia advertit que el porter contrari, en Nicolás Paulín, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del cata. La jugada d'estratègia del Zizous per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Rafael Pallares va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Rafael Pallares de Zizous va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.