Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torres C.F. (1587327) - Cruchs (315523) » 305510880: T32/J9/X

Liga 305510880 Información oficial sobre el partido 305510880 en Hattrick

29.01.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / X.1174 (166429)

yo_mismo Alineación oficial del equipo 'yo_mismo' en el partido 4 - 3 julian-nayara Alineación oficial del equipo 'julian-nayara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
yo_mismo Alineación oficial del equipo 'yo_mismo' en el partido 6 - 2 julian-nayara Alineación oficial del equipo 'julian-nayara' en el partido
Tiene mala suerte 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yo_mismo

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 15, David Batalla de yo_mismo empatava el partit: 1 - 1.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Casimiro Artaraz la va rematar Alexandre Sergent amb una magnífica volea que va fer pujar per a yo_mismo el 2 - 3.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 83, el yo_mismo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alexandre Sergent, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 3.
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alexandre Sergent de yo_mismo aconseguir un gol al minut 84 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del yo_mismo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gil Melo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Batalla va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Víctor Vispe va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Victor Nuñez de yo_mismo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29, Marcos Malo Heredia de yo_mismo va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Jirón Sietes de yo_mismo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lolo Pazo de yo_mismo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Lolo Pazo ocupà el lloc d'en Vilmar Jacinto al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de yo_mismo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de yo_mismo, en Casimiro Artaraz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

julian-nayara

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Nereo Taboas sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Cèsar Pedrola que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Millán Machón que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Al minut 48, un xut de Xose Páez des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 4 (Ocasión de penalti): Nereo Taboas de julian-nayara va fallar un penal al minut 4. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de José Moya Delgado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Daniel Aquino quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Janne Laihinen, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cèsar Pedrola de julian-nayara es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones