Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los reyes del mambo (1462797) - Nitosfc (1585053) » 305505008: T32/J11/X

Liga 305505008 Información oficial sobre el partido 305505008 en Hattrick

12.02.2011 14:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / X.1069 (166324)

los reyes del mambo Alineación oficial del equipo 'los reyes del mambo' en el partido 7 - 0 Internazionale de Milán Alineación oficial del equipo 'Internazionale de Milán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
los reyes del mambo Alineación oficial del equipo 'los reyes del mambo' en el partido 9 - 0 Internazionale de Milán Alineación oficial del equipo 'Internazionale de Milán' en el partido
Tiene mala suerte 9.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los reyes del mambo

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 17 l'àrbitre va xiular un penal transformat per O.J. Mills. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Amb 23 minuts jugats, en Jaime Cortina va augmentar l'avantatge de reyes a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que O.J. Mills va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 117 Minuto 67 (Gol evento especial cansancio): En Jaizki Jauregizarra havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Carlos Sánchez Cano per endur-se la pilota i posar el 4 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Saül Piqué, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a reyes.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de reyes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lennaert Daxhelet va posar el 6 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de reyes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en O.J. Mills progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): En O.J. Mills es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lorenzo Salgado de reyes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Cortina de reyes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43, Ruimán Garzón de reyes va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 514 Minuto 48 (Tarjeta roja directa): Al minut 48 en Nicolas Simon va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Internazionale de Milán

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 10 (Tirita (médico)): Semblava que Daniel Lucas s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 096 Minuto 39 (Lesión (no subst.)): Bernat Cort de Internazionale no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • 096 Minuto 49 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de Internazionale es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en Daniel Lucas, que es va haver de retirar lesionat.