Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

flixeic (435840) - Chicago Cubs (489071) » 305502055: T32/J1/X

Liga 305502055 Información oficial sobre el partido 305502055 en Hattrick

04.12.2010 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / X.1017 (97100)

FB Jumilla Alineación oficial del equipo 'FB Jumilla' en el partido 8 - 0 gerk.f.c Alineación oficial del equipo 'gerk.f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FB Jumilla Alineación oficial del equipo 'FB Jumilla' en el partido 10 - 0 gerk.f.c Alineación oficial del equipo 'gerk.f.c' en el partido
Tiene mala suerte 9.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FB Jumilla

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Passats 4 minuts, Aleix Bueno, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Jumilla es posava per davant!
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ignasi Molada, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Jumilla.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Tatu Lahdenmäki va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Lucas Delfolie va acabar en una passada genial cap al jugador de Jumilla José Jesús Dolorde, que va marcar el 4 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Jumilla va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Jesús Dolorde, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Jumilla va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aleix Bueno va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Amb 61 minuts jugats, en Adrian Chadaj va augmentar l'avantatge de Jumilla a 7 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): El gol de falta de Tarquinio Marcandalli sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 62 i ampliar l'avantatge de Jumilla a 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lucas Delfolie de Jumilla va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Carlos Cuartango al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lucas Delfolie va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Nevio Rudan ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

gerk.f.c

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Picornell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Tomás Babio no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.