Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Tuercebotas (118843) - Atletico Nacional 1993 (435188) » 305499042: T32/J4/X

Liga 305499042 Información oficial sobre el partido 305499042 en Hattrick

25.12.2010 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / X.963 (97046)

Becarios de Dios CF Alineación oficial del equipo 'Becarios de Dios CF' en el partido 3 - 0 BMW Motorsport Alineación oficial del equipo 'BMW Motorsport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Becarios de Dios CF Alineación oficial del equipo 'Becarios de Dios CF' en el partido 8 - 0 BMW Motorsport Alineación oficial del equipo 'BMW Motorsport' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Becarios de Dios CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Washington Owens ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Becarios es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Beturián Valero Gómez va augmentar l'avantatge de Becarios a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Motorsport. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Beturián Valero Gómez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Becarios es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Beturián Valero Gómez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Horst Ullmann-Klöpfer va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Juan Manuel Pont Huerta era fer passades de llarga distància. Al minut 42 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Washington Owens però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Rossend Ricós del Becarios ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Josep Lluís Munmany va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

BMW Motorsport

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Motorsport va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Avelino Aldana Amaya, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Piper Basanta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rubén Cara va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eliseu Gordi de Motorsport amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 50 (Lesión leve): Després de 50 minuts jugats, Sergio Maestre Dávila es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Ruiz de Alda.