Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

espejo (1332564) - El Palmar CF (314499) » 305497765: T32/J6/X

Liga 305497765 Información oficial sobre el partido 305497765 en Hattrick

08.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / X.940 (97023)

gaditana Alineación oficial del equipo 'gaditana' en el partido 1 - 3 Neuteam Alineación oficial del equipo 'Neuteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
gaditana Alineación oficial del equipo 'gaditana' en el partido 0 - 3 Neuteam Alineación oficial del equipo 'Neuteam' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gaditana

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 7 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de gaditana. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ignacio Roldán xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de gaditana va anar a parar a la dreta de l'atac on en Javier Pablo Ezpeleta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Javier Pablo Ezpeleta va marxar per velocitat al minut 44 i va fer una passada de la mort a Ignacio Roldán, però aquest va fallar.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 48 minuts, en Julián Martínez no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Roldán de gaditana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Miguel Ángel Zoydo de gaditana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Neuteam

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Aleksander Walaszek per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Àlex Gomis va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 180 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67, una falta xutada per Fidel Rastrilla va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Neuteam. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 18, en un 1 contra 1 amb el porter, però Manolo Ferreruas va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Sergio Asúa des de l'esquerra.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Neuteam a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Àlex Gomis va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pacià Tarragó de Neuteam es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleksander Walaszek de Neuteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Raimunde Barreiro es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 093 Minuto 75 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Neuteam, Fidel Rastrilla va caure lesionat al minut 75, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.