Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Palmar CF (314499) - strokes bcn (1421746) » 305497760: T32/J5/X

Liga 305497760 Información oficial sobre el partido 305497760 en Hattrick

01.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / X.940 (97023)

Neuteam Alineación oficial del equipo 'Neuteam' en el partido 1 - 2 Peter Dreams Alineación oficial del equipo 'Peter Dreams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Neuteam Alineación oficial del equipo 'Neuteam' en el partido 4 - 0 Peter Dreams Alineación oficial del equipo 'Peter Dreams' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neuteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Neuteam contenien la respiració mentre en Tomás Navarro s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tomás Navarro va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Fernando Arévalo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Pacià Tarragó va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Neuteam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Fidel Rastrilla es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomás Navarro.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de José Robres, el jugador de Neuteam va ser expulsat al minut 88.

Peter Dreams

Goles Goles

  • 186 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Dreams amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Sergio Galdames, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 105 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 87, Eladio Vega Téllez va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Salvador Nobau, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dreams, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Modest Serra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Figueras de Dreams la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de Dreams Juan Nogorta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Eladio Vega Téllez va entrar en el seu lloc.