Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agrupación Rayo Vallecano (124502) - Tiribuni012030 (440096) » 305496712: T32/J10/X

Liga 305496712 Información oficial sobre el partido 305496712 en Hattrick

05.02.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / X.921 (97004)

borrascas Alineación oficial del equipo 'borrascas' en el partido 1 - 2 Ska Team Alineación oficial del equipo 'Ska Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
borrascas Alineación oficial del equipo 'borrascas' en el partido 1 - 1 Ska Team Alineación oficial del equipo 'Ska Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

borrascas

Goles Goles

  • 114 Minuto 40 (Gol de penalti): borrascas va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Xuvenal Cobas, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): borrascas va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Germán Merino Sancho va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de borrascas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gerard Estruch va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En David Riera del borrascas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Carlos Mola, el jugador de borrascas va ser expulsat al minut 38.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 28 de partit, quan un jugador de borrascas, en Karlos Urreizti, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Ska Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Xerónimo Chedas va llençar el penal ras arran de pal.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 74, quan Marcos Blanco va posar els visitants Team per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de George Pleşcan, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dalmacio Estébanez Cabos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Ismael Dalmases va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Javier Boj no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Javier Manuel Illán estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Julián Cazorla de Team, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Ismael Dalmases va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.