Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agrupación Rayo Vallecano (124502) - Marki's Team (492443) » 305496697: T32/J6/X

Liga 305496697 Información oficial sobre el partido 305496697 en Hattrick

08.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / X.921 (97004)

borrascas Alineación oficial del equipo 'borrascas' en el partido 1 - 8 Collonas House F.C Alineación oficial del equipo 'Collonas House F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
borrascas Alineación oficial del equipo 'borrascas' en el partido 0 - 8 Collonas House F.C Alineación oficial del equipo 'Collonas House F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

borrascas

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): borrascas, atacant per l'esquerra al minut 22, va aprofitar el magnífic llançament de Alberto Martínez Campos per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): En Pere Bernadí de borrascas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gonzalo Guiral va prendre el seu rol al minut 15.
  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Cesc Llopis va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de borrascas es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Collonas House F.C

Goles Goles

  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Xisco Carratalà va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Amancio Sarmiento, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 37, Raúl González Estefaní va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Juan Pedro Bala que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, un xut de Amancio Sarmiento des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jesús Babot va augmentar l'avantatge de Collonas a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Collonas va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Joan Marc Fortesa.
  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Xisco Carratalà de Collonas va fer un bon esprint per escapar-se de Fidel Ybarra Aznar i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 6. Tot un espectacle!
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Jesús Babot va aprofitar un error defensiu al minut 57, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 7 al marcador per a Collonas.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Pedro Bala de Collonas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 8 al minut 71 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Collonas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Oriol Donada, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 261 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Collonas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Raúl González Estefaní es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del borrascas. La jugada d'estratègia del Collonas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Joan Marc Fortesa va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amancio Sarmiento de Collonas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.