Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nottinguem Por (1459086) - robocot FC (989646) » 305495520: T32/J6/X

Liga 305495520 Información oficial sobre el partido 305495520 en Hattrick

08.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / X.900 (96983)

Nottinguem Por Alineación oficial del equipo 'Nottinguem Por' en el partido 2 - 3 SANTES CREUS FC Alineación oficial del equipo 'SANTES CREUS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Nottinguem Por Alineación oficial del equipo 'Nottinguem Por' en el partido 5 - 1 SANTES CREUS FC Alineación oficial del equipo 'SANTES CREUS FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nottinguem Por

Goles Goles

  • 104 Minuto 61 (Gol de penalti): Nottinguem aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Julián Guezala al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Nottinguem s'esgargamellaven dempeus per esperonar Breixo Borreiro que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 67 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Miguel Monreal de Nottinguem va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 11, però no va estar gaire encertat.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Nottinguem va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Teodor Belda, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Sáenz de Nottinguem va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pablo Sáenz se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Breixo Borreiro, de Nottinguem, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Iu Alomà el va substituir.

SANTES CREUS FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Jorge Marqués va marcar al minut 3 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Jorge Marqués va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 2 per a SANTES.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SANTES prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Antonio Cardena.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SANTES van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Belmiro Salinas Mila, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Ballesteros de SANTES es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Semblava que Ignacio Martínez s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.