Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Melon FC (989044) - milano, f.c (989111) » 305493229: T32/J7/X

Liga 305493229 Información oficial sobre el partido 305493229 en Hattrick

15.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / X.859 (96942)

ARKADAdeARKA Alineación oficial del equipo 'ARKADAdeARKA' en el partido 0 - 4 no tingan prisa Alineación oficial del equipo 'no tingan prisa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
ARKADAdeARKA Alineación oficial del equipo 'ARKADAdeARKA' en el partido 3 - 5 no tingan prisa Alineación oficial del equipo 'no tingan prisa' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,1 % 69,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARKADAdeARKA

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Sasha Camisani de ARKADAdeARKA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Romică Dicu de ARKADAdeARKA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivo Beleza de ARKADAdeARKA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

no tingan prisa

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): tingan va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Abraham Rodil.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mauro Garruru, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, tingan va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mauro Garruru, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 68 de partit va donar a tingan l'avantatge per 0 - 4. Alfonso Piña en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Leonardo Cabrerizo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Javier Balín, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Javier Balín va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): tingan quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alfonso Piña va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Ernesto Sisante va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de tingan es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.