Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hospitalenc (797360) - anchuela (434764) » 305490110: T32/J11/X

Liga 305490110 Información oficial sobre el partido 305490110 en Hattrick

12.02.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 11 / X.803 (96886)

TOSCON FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'TOSCON FUTBOL CLUB' en el partido 2 - 1 PSA 97 Alineación oficial del equipo 'PSA 97' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
TOSCON FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'TOSCON FUTBOL CLUB' en el partido 9 - 0 PSA 97 Alineación oficial del equipo 'PSA 97' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 8.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TOSCON FUTBOL CLUB

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): TOSCON prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Inocente Soto Tapia va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Roel van Vianen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de TOSCON.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yiorgos Floropoulos de TOSCON va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Kristian Falch, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Iracheta de TOSCON va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Inocente Soto Tapia de TOSCON es va guanyar la targeta groga merescudament.

PSA 97

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el PSA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Aurelio Baío, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aurelio Baío que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jaime Forcas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alberto Zurita va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Alberto Zurita, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 59 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Pedro Becerril va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Peter Vindeløv va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Aurelio Baío quasi aconsegueix empatar per PSA al minut 79, però Peter Vindeløv va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.