Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Brutal Punks (1462952) - Garrapatas (1414078) » 305489536: T32/J7/X

Liga 305489536 Información oficial sobre el partido 305489536 en Hattrick

15.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / X.793 (96876)

granjeros Alineación oficial del equipo 'granjeros' en el partido 0 - 4 Narcea Alineación oficial del equipo 'Narcea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
granjeros Alineación oficial del equipo 'granjeros' en el partido 1 - 3 Narcea Alineación oficial del equipo 'Narcea' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

granjeros

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jorge Montoya de Dios va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Montoya de Dios va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 55, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Richi Cancelada no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adrián Yecora estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Jorge Montoya de Dios de granjeros s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Narcea

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Narcea agafava avantatge al minut 38 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Adrià Buïgues amb mestria.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Rodrigo Lázaro va aprofitar un error defensiu al minut 87, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Narcea.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): En Rodrigo Lázaro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Narcea augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Carles Abella es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Adrià Buïgues va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Gonzalo Cabo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manolo Arlequín. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Agafonas Rickus de Narcea va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl García Ferreros de Narcea la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.