Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arny87_returns (121156) - CD MEDITERRANEO "B" (1371757) » 305485986: T32/J2/X

Liga 305485986 Información oficial sobre el partido 305485986 en Hattrick

11.12.2010 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / X.730 (96813)

VeGaDoToS Alineación oficial del equipo 'VeGaDoToS' en el partido 1 - 4 charro club de futbol Alineación oficial del equipo 'charro club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VeGaDoToS Alineación oficial del equipo 'VeGaDoToS' en el partido 4 - 1 charro club de futbol Alineación oficial del equipo 'charro club de futbol' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VeGaDoToS

Goles Goles

  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Adrián Señor va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En José Luis Cañellas, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a charro, però Ibai Ordeñanaibarretxe no va poder encertar el xut.
  • 202 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Passaven 55 minuts quan Ebenezer Bertrán des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): VeGaDoToS va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Óscar Izu no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro José Graaf de VeGaDoToS es va guanyar la targeta groga merescudament.

charro club de futbol

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlos Báez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Juan Fideu va aprofitar un error defensiu al minut 19, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a charro.
  • 136 Minuto 53 (Gol evento especial inexperiencia rival): Alejandro Iturren va deixar patent la seva inexperiència al minut 53, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Carlos Báez va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 3 per a charro.
  • 186 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de charro va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Felipe Boixo, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Carlos Báez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 2 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Óscar Izu ocupà el lloc d'en Xeremías Bola al 24 minuts, dos minuts després que el jugador de charro quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.