Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Meirama F.C (310777) - cambazo (1602125) » 305485593: T32/J2/X

Liga 305485593 Información oficial sobre el partido 305485593 en Hattrick

11.12.2010 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 2 / X.723 (96806)

UliHattrick Alineación oficial del equipo 'UliHattrick' en el partido 4 - 1 sport of gijon Alineación oficial del equipo 'sport of gijon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UliHattrick Alineación oficial del equipo 'UliHattrick' en el partido 3 - 0 sport of gijon Alineación oficial del equipo 'sport of gijon' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UliHattrick

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Nazmi Behnan s'emportà una gran ovació del públic local al minut 16, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sako Zwaga de UliHattrick aconseguir un gol al minut 26 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): UliHattrick va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Marian Kanicki, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alonso Arteta que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan UliHattrick va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marian Kanicki des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): UliHattrick per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 9, quan Marian Kanicki va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sako Zwaga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Hussein Nordby gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mahyar Amini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mahyar Amini al minut 64 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carles Codinachs va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del UliHattrick van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nazmi Behnan, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Semblava que Matteo Cicatelli s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

sport of gijon

Goles Goles

  • 115 Minuto 15 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 15 minuts, Denis Ferreri va superar per velocitat Alonso Arteta per posar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de sport va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Denis Ferreri, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Abendaño.