Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Villena (312614) - we're fucking animals (801023) » 305482024: T32/J5/X

Liga 305482024 Información oficial sobre el partido 305482024 en Hattrick

01.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / X.659 (96742)

fdsatrewqqwertasdf Alineación oficial del equipo 'fdsatrewqqwertasdf' en el partido 3 - 2 algar-drones Alineación oficial del equipo 'algar-drones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fdsatrewqqwertasdf Alineación oficial del equipo 'fdsatrewqqwertasdf' en el partido 3 - 1 algar-drones Alineación oficial del equipo 'algar-drones' en el partido
Tiene un resultado normal 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fdsatrewqqwertasdf

Goles Goles

  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Enrique Palacios sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 12 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fernando Calera es va introduir dins la defensa central al minut 21, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 71, en Enrique Palacios la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Evencio Santaia que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): fdsatrewqqwertasdf per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Enrique Palacios va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): El fdsatrewqqwertasdf ho intentava per la dreta per mitjà de Adrián del Rincón, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Era el minut 17 quan després d'una dura entrada, el jugador Javier Barrena Delgado de fdsatrewqqwertasdf s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): Fernando Calera semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

algar-drones

Goles Goles

  • 153 Minuto 83 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Simó Ballesté va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el algar-drones va reduir diferències al marcador: 3 - 1 al minut 83.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, algar-drones va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan David Torrecillas va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 47 en Juan Carlos Prieto va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Fernando Prieto va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel José Calvache de algar-drones es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): algar-drones va fer una substitució al minut 29. Daniel Ferrueros va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Javier Cifuentes.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Manuel José Calvache es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Rafael Real.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en David Torrecillas que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.