Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bayer Leverkusen 16 (314560) - Real Independiente Cordobés C.F. (1366576) » 305480300: T32/J8/X

Liga 305480300 Información oficial sobre el partido 305480300 en Hattrick

22.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / X.628 (96711)

fc elguaje Alineación oficial del equipo 'fc elguaje' en el partido 0 - 3 Kinder Sorpresa Alineación oficial del equipo 'Kinder Sorpresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc elguaje Alineación oficial del equipo 'fc elguaje' en el partido 1 - 3 Kinder Sorpresa Alineación oficial del equipo 'Kinder Sorpresa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc elguaje

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Armando Piñeiro! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 206 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en José María Cíes va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Óscar Urbaneja hauria d'haver estat gol al minut 68 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En José María Cíes no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Armando Piñeiro de elguaje va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de elguaje, en Benjamín Ocón, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Óscar Urbaneja de elguaje s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Benjamín Ocón estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a David Oliart, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Kinder Sorpresa

Goles Goles

  • 187 Minuto 35 (Gol tiro lejano): Després de 35 minuts el Sorpresa, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Roger Urbina sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Sorpresa va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jorge Doria.
  • 187 Minuto 86 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Sorpresa va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Jorge Doria en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 31 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Sorpresa, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 31 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Sergio Dotres va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jorge Doria, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 288 Minuto 81 (Ocasión evento especial): El Sorpresa volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 81, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Óscar Rocaful va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Eduardo Centurión no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.