Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ortago III (1438392) - San Fernando 1996 (801143) » 305475372: T32/J8/X

Liga 305475372 Información oficial sobre el partido 305475372 en Hattrick

22.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 8 / X.540 (96623)

F.C.Charlez Alineación oficial del equipo 'F.C.Charlez' en el partido 1 - 1 CD Ponferradina Alineación oficial del equipo 'CD Ponferradina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Charlez Alineación oficial del equipo 'F.C.Charlez' en el partido 3 - 1 CD Ponferradina Alineación oficial del equipo 'CD Ponferradina' en el partido
Tiene mala suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Charlez

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Després de 47 minuts de partit, Adei Gotxikoa igualava per F.C.Charlez en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Pozzar va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Pedro César Umbría va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del F.C.Charlez va deixar en bona posició a en Francisco Cadalso per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.Charlez, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Rafael Iziz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 220 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Diego Pozzar es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Orçun Okan Koçay va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Félix Candas de F.C.Charlez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 70 de partit, quan un jugador de F.C.Charlez, en Belarmino Cinguido, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

CD Ponferradina

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Ponferradina va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 21. Ignacio Castellmolto va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Ponferradina van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Calixto Corbarán, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Dach es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 52, Germán Doni de Ponferradina va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ovidio Roel de Ponferradina es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): El jugador de Ponferradina Mauro Olivos va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ovidio Roel va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Adrián Cariello de Ponferradina va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Germán Doni va prendre el seu rol al minut 40.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mauro Olivos, en lloc de córrer, relliscava.