Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caramelos de Avellaneda (801017) - rosikis! (119876) » 305473867: T32/J10/X

Liga 305473867 Información oficial sobre el partido 305473867 en Hattrick

05.02.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / X.513 (96596)

Madreselva Rock F. C. Alineación oficial del equipo 'Madreselva Rock F. C.' en el partido 2 - 1 Dandelines del infierno Alineación oficial del equipo 'Dandelines del infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Madreselva Rock F. C. Alineación oficial del equipo 'Madreselva Rock F. C.' en el partido 0 - 2 Dandelines del infierno Alineación oficial del equipo 'Dandelines del infierno' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madreselva Rock F. C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Gilberto Luís Almeida estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Iván Villaverde va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 35.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 85 gràcies a la jugada de Yury Shavkunov, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En José Ignacio Herrán va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leopold Pater.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84 de partit, el jugador Suso Naranco de Madreselva es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Dandelines del infierno

Goles Goles

  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 72 minuts quan Filip Amidžić va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Víctor Valenciaga, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): En Enrique Marsella va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Roger Malferit va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Casimiro Irarrazábal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Dandelines va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Casimiro Irarrazábal va desviar el xut final de Víctor Valenciaga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 83, quan en David Aleksijević va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Semblava que David Aleksijević s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.