Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real maurinho (1581346) - CARBONAIRE CF (125357) » 305473605: T32/J1/X

Liga 305473605 Información oficial sobre el partido 305473605 en Hattrick

04.12.2010 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / X.509 (96592)

real maurinho Alineación oficial del equipo 'real maurinho' en el partido 3 - 4 alpitel Alineación oficial del equipo 'alpitel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
real maurinho Alineación oficial del equipo 'real maurinho' en el partido 4 - 6 alpitel Alineación oficial del equipo 'alpitel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,4 % 47,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real maurinho

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): Després de 39 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al maurinho, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Joaquín La Torre de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 75 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Pep Bartomeu, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el maurinho a l'empat.
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de maurinho van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Alejandro Iruleta en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Reinaldo Erinazu va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de maurinho.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Carlos Manuel Palmas Miranda no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lalo de Silos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Joaquín La Torre quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Lalo de Silos va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julián Perepérez de maurinho es va guanyar la targeta groga merescudament.

alpitel

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a alpitel prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Raúl Pinedo.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 43, quan Carlos Manuel Palmas Miranda va posar els visitants alpitel per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de alpitel. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Francesc Forcada xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pablo Caramaño el va rematar Arturo Oliván amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 32 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 32 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arturo Oliván.