Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Roqueñol (48913) - locked default (1367082) » 305470347: T32/J12/X

Liga 305470347 Información oficial sobre el partido 305470347 en Hattrick

19.02.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 12 / X.450 (96533)

judias blancas Alineación oficial del equipo 'judias blancas' en el partido 0 - 6 locked default Alineación oficial del equipo 'locked default' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
judias blancas Alineación oficial del equipo 'judias blancas' en el partido 0 - 4 locked default Alineación oficial del equipo 'locked default' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

judias blancas

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Esquerrer de blancas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 67 (Lesión (no subst.)): Matías da Pedra no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el blancas amb un home menys.
  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a blancas, 邓 (Deng) 斌威 (Binwei) va caure lesionat al minut 89, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Julio Pajares no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

locked default

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Víctor Cotapos va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Venanci Moreu va pentinar un córner cap al segon pal que Cristian David Rares va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): František Vlársky de default va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Víctor Cotapos va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a default.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Passaven 84 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jorge Caminero va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a default l'avantatge per 0 - 6. Enrique Pino en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de default a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en František Vlársky va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Cristian David Rares quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Concetto Botto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el default va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Cristian David Rares s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Géza Zakar de default va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Juan Sergio Verano de default va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jesús Rábago va prendre el seu rol al minut 42.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Juan Sergio Verano, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.