Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Urco C.F. (315326) - urru (311376) » 305467391: T32/J1/X

Liga 305467391 Información oficial sobre el partido 305467391 en Hattrick

04.12.2010 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / X.398 (96481)

els calsots de plata f.c Alineación oficial del equipo 'els calsots de plata f.c' en el partido 1 - 1 Cano Ibiza C.F Alineación oficial del equipo 'Cano Ibiza C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
els calsots de plata f.c Alineación oficial del equipo 'els calsots de plata f.c' en el partido 4 - 1 Cano Ibiza C.F Alineación oficial del equipo 'Cano Ibiza C.F' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els calsots de plata f.c

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): calsots equilibrava la balança al minut 77. En Javier Echazuría, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de calsots va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Telmo Lareki va sortir per sobre el travesser.
  • 224 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 19, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Javier Echazuría sempre els tira per la dreta i en Agur Inurreta, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de calsots, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Óscar Pumpido va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Quim Colomer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Torrent va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de calsots que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Jaume Bracons no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Alfredo Valdero.

Cano Ibiza C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ibiza. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Marc Muñarch xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ibiza la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Francesc Cardona va estar a punt de posar per davant a Ibiza amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Antonio Martínez Pérez va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Muñarch de Ibiza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Samuel Fierro va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Jesús Ricart no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.