Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RetuerceTetas FC (990144) - Estel Roig Barcelona (774087) » 305462483: T32/J6/X

Liga 305462483 Información oficial sobre el partido 305462483 en Hattrick

08.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / X.310 (96393)

Racing Fuentealamo Alineación oficial del equipo 'Racing Fuentealamo' en el partido 8 - 1 Atletico Altea C.F Alineación oficial del equipo 'Atletico Altea C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Racing Fuentealamo Alineación oficial del equipo 'Racing Fuentealamo' en el partido 9 - 1 Atletico Altea C.F Alineación oficial del equipo 'Atletico Altea C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Fuentealamo

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Stig-Arne Strandér, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Fuentealamo es posava per davant!
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per János Oszlánczi el va rematar Francisco José Irurosqui amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Francisco José Irurosqui, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Fuentealamo.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fuentealamo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Óscar Ferrer progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fuentealamo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francisco José Irurosqui va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 117 Minuto 88 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Armando Galeón, que quasi sense aire va regalar la pilota a Jarosław Gadocha de Fuentealamo, que, amb energies de reserva, va fer el 6 - 1. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Frank Pettersson va incrementar l'avantatge de Fuentealamo amb el 7 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En János Oszlánczi de Fuentealamo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Fuentealamo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cálico Honesto va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Osea.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fuentealamo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Armando Manzano, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Atletico Altea C.F

Goles Goles

  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador visitant Gauke Pieter van Kassel va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 37 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mauro Guerguetiain que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Froila Sufredo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Atletico havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Gauke Pieter van Kassel de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.