Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RetuerceTetas FC (990144) - joniferrerfc (797808) » 305462473: T32/J4/X

Liga 305462473 Información oficial sobre el partido 305462473 en Hattrick

25.12.2010 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / X.310 (96393)

Racing Fuentealamo Alineación oficial del equipo 'Racing Fuentealamo' en el partido 5 - 2 bartolos team Alineación oficial del equipo 'bartolos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Racing Fuentealamo Alineación oficial del equipo 'Racing Fuentealamo' en el partido 10 - 0 bartolos team Alineación oficial del equipo 'bartolos team' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Fuentealamo

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Fuentealamo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Francisco José Irurosqui, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 114 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 60. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en János Oszlánczi va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Fuentealamo va ser Stig-Arne Strandér.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Francisco José Irurosqui va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Fuentealamo va aconseguir el 5 - 2 quan Francisco José Irurosqui va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Stig-Arne Strandér va estar a punt d'empatar per a Fuentealamo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Miguel Zaitegui va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a János Oszlánczi després que el jugador de Fuentealamo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de Fuentealamo, en János Oszlánczi, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 092 Minuto 38 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Fuentealamo puguin veure en Ansgar Ringelmann jugant de nou; ja que al minut 38 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jesús Galeote el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Al minut 39, Jesús Galeote de Fuentealamo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 093 Minuto 78 (Lesión (no subst.)): Quan Jesús Galeote va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 78, Fuentealamo sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

bartolos team

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de bartolos va ser finalitzada des de l'esquerra per Javier Ruiz Álvarez al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de bartolos Maximiliano Velaz va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 48 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Alberto Ezquieta va poder marcar per a bartolos en un servei de cantonada picat per en Jorge Torrero quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.