Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ayrton senna FC (1340127) - Knave FC (992616) » 305461700: T32/J7/X

Liga 305461700 Información oficial sobre el partido 305461700 en Hattrick

15.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / X.296 (96379)

ayrton senna FC Alineación oficial del equipo 'ayrton senna FC' en el partido 2 - 3 Barakaldo CF Alineación oficial del equipo 'Barakaldo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ayrton senna FC Alineación oficial del equipo 'ayrton senna FC' en el partido 1 - 2 Barakaldo CF Alineación oficial del equipo 'Barakaldo CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ayrton senna FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en Alojzy Szyszko-Bohusz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de ayrton.
  • 117 Minuto 89 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Herman do Carmo, que quasi sense aire va regalar la pilota a Mikkel Rønde de ayrton, que, amb energies de reserva, va fer el 2 - 3. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Branimir Mesiček va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Gerard Malet de ayrton va intentar batre la porteria rival al minut 84 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Mikkel Rønde maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Barakaldo CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 39 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en David Echevarría de Baraka marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 170 Minuto 80 (Gol de falta): Baraka va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Dominik Dein-Butt.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 87 pels visitants. En Dominik Dein-Butt va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ayrton. La jugada d'estratègia del Baraka per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Felipe Soto Medina va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Baraka va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rudy Van Wabeke va desviar el xut final de Herman do Carmo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Baraka van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Felipe Soto Medina no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Dominik Dein-Butt va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Javier Pablo Tejedor després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rudy Van Wabeke va poder desviar-lo a córner.