Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

andaluciski (1599170) - SPORTINGH GIJON INDUSTRIAL LISSET (489006) » 305458729: T32/J6/X

Liga 305458729 Información oficial sobre el partido 305458729 en Hattrick

08.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / X.243 (96326)

F.C. Wheelssport.net Alineación oficial del equipo 'F.C. Wheelssport.net' en el partido 0 - 4 Cachorros Negros Alineación oficial del equipo 'Cachorros Negros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
F.C. Wheelssport.net Alineación oficial del equipo 'F.C. Wheelssport.net' en el partido 0 - 9 Cachorros Negros Alineación oficial del equipo 'Cachorros Negros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Wheelssport.net

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Seran Martínez Barnes de Wheelssport.net va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Diego Gelimer de Wheelssport.net la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): Wheelssport.net va fer una substitució al minut 66. David Hernández va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Alejandro Gelcem.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Hiazinto Urdaitz de Wheelssport.net va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Manuel Marcel va entrar en el seu lloc.

Cachorros Negros

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Toomas Russak quedar desmarcat i marcar per a Cachorros al minut 30. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Spencer Scholaert de Cachorros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 31 de partit.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Cachorros, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Toomas Russak va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Jimmy De Benedictis des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jimmy De Benedictis va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Nicolás Cebericha després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Noel Val va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Toomas Russak quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Noel Val, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Fontané de Cachorros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Cachorros es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sivabharathi Roopkumar no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tomàs Peret al camp.
  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Semblava que Nicolás Cebericha s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En György Kertész de Cachorros va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Liakos Kalogerakos va prendre el seu rol al minut 89.