Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Adrià FC (1336327) - BCN F.C. (1461268) » 305456966: T32/J13/X

Liga 305456966 Información oficial sobre el partido 305456966 en Hattrick

26.02.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / X.211 (96294)

Besalu Pow Alineación oficial del equipo 'Besalu Pow' en el partido 2 - 0 Racoing F.C. Alineación oficial del equipo 'Racoing F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Besalu Pow Alineación oficial del equipo 'Besalu Pow' en el partido 2 - 0 Racoing F.C. Alineación oficial del equipo 'Racoing F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Besalu Pow

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Jesús Solís va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Besalu.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ander Marchán sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jesús Solís que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 20 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 20 podia haver acabat en gol, però Juan Manuel Ramírez va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Besalu ho intentava per la dreta per mitjà de Juan Luis Ramos, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ferruccio Antoniello va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Besalu van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 88, però el xut de Jesús Solís des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesco Tamilia.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Ander Marchán que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Racoing F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Racoing va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de César Fores, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 253 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 32 en Antonio Muñoz Franco va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Javier Nuño va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Velasco Galán s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Gustavo Ojea de Racoing va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Alberto Gargano de Racoing va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Edward van der Velde va prendre el seu rol al minut 19.
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): En Lukas Deutschländer ocupà el lloc d'en Guillermo Henríquez al 30 minuts, dos minuts després que el jugador de Racoing quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.