Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

rayo barañain (777573) - Lesxueps F.C (1430650) » 305453200: T32/J9/X

Liga 305453200 Información oficial sobre el partido 305453200 en Hattrick

29.01.2011 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 9 / X.144 (96227)

Shons fm Alineación oficial del equipo 'Shons fm' en el partido 2 - 3 los danielitos f.c Alineación oficial del equipo 'los danielitos f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Shons fm Alineación oficial del equipo 'Shons fm' en el partido 0 - 3 los danielitos f.c Alineación oficial del equipo 'los danielitos f.c' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shons fm

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Passats 14 minuts, Óscar Semprún, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Shons es posava per davant!
  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Rafael Pérez va anar a parar al cap de Mihai Ciochină que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Shons el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Shons va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lubín Iríbar, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 48, un contraatac del Shons no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Mihai Ciochină perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergi Bertran de Shons es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 51 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 51 de partit, quan un jugador de Shons, en Óscar Semprún, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

los danielitos f.c

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 29. L'anotador per danielitos va ser Florin-Tudor Constantinescu, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 54 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Florin-Tudor Constantinescu.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): Amb 71 minuts jugats, Florin-Tudor Constantinescu de danielitos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 22 (Ocasión de falta): El jugador visitant Amândio Marreira va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 22 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Óscar Semprún no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Florin-Tudor Constantinescu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Chuck Montes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Rickard Altenberge de danielitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.