Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New United F.C (988789) - pennemutante-club (1436105) » 305448808: T32/J4/X

Liga 305448808 Información oficial sobre el partido 305448808 en Hattrick

25.12.2010 14:10:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / X.66 (96149)

Baraka TeaM Alineación oficial del equipo 'Baraka TeaM' en el partido 0 - 2 R.C.D. Coll d'en Rabassa Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Coll d'en Rabassa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Baraka TeaM Alineación oficial del equipo 'Baraka TeaM' en el partido 0 - 8 R.C.D. Coll d'en Rabassa Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Coll d'en Rabassa' en el partido
Tiene un resultado normal 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baraka TeaM

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Toni Salas va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 203 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Kamisi Kinyua no oblidarà el que li va passar durant el minut 57. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Artur Salvador de Baraka la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Artur Salvador no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

R.C.D. Coll d'en Rabassa

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Rabassa es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Liborio Montalbano es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Jannick Remscheid va augmentar l'avantatge de Rabassa a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 16 (Ocasión tiro lejano): El Rabassa se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 16, en Olavi Papunen va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 280 Minuto 23 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 23 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 207 Minuto 54 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Juan Luis Medrano Gil va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 284 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Olavi Papunen de Rabassa va fallar un penal al minut 56, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 50 (Tirita (médico)): Semblava que Srđan Vujović s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alejandro Oñate va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.