Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD.OLIVER (491748) - Borodino FC (120108) » 305443440: T32/J6/IX

Liga 305443440 Información oficial sobre el partido 305443440 en Hattrick

08.01.2011 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / IX.2018 (177513)

Union Dep. Xerez Alineación oficial del equipo 'Union Dep. Xerez' en el partido 3 - 0 LLoreda Alineación oficial del equipo 'LLoreda' en el partido
Alejandro Sánchez Saviñón (17') 1 - 0
Toni Carrizo (30') 2 - 0
Alejandro Sánchez Saviñón (55') 3 - 0
Union Dep. Xerez Alineación oficial del equipo 'Union Dep. Xerez' en el partido 3 - 0 LLoreda Alineación oficial del equipo 'LLoreda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Union Dep. Xerez Alineación oficial del equipo 'Union Dep. Xerez' en el partido 1 - 2 LLoreda Alineación oficial del equipo 'LLoreda' en el partido
Tiene suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,1 % 2,3 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Dep. Xerez

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Union va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Alejandro Sánchez Saviñón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Lluís Monserrat va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Union, Toni Carrizo, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del Union va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejandro Sánchez Saviñón, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marçal Garau al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Toni Carrizo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Oriol Ybarra de Union va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

LLoreda

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ákos Bencsik que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 252 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): LLoreda va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 32, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Kazys Gurjanovas.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Guillermo Maestro va fer una estirada espectacular al minut 36, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jon Dalenberg.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 69 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Lucretiu Goia amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): LLoreda van seguir progressant per la banda dreta. Łukasz Kaplita va tenir la seva oportunitat al minut 78, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Al minut 87, Ákos Bencsik va haver de deixar el terreny de joc lesionat. LLoreda no tenia cap substitut disponible i van haver de jugar des de llavors amb un home menys.