Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Foguejants F.C (1588677) - MadAmsChic (996074) » 305441397: T32/J13/IX

Liga 305441397 Información oficial sobre el partido 305441397 en Hattrick

26.02.2011 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / IX.1981 (177476)

Skalari F.C. Alineación oficial del equipo 'Skalari F.C.' en el partido 0 - 5 Real Baguena F.C Alineación oficial del equipo 'Real Baguena F.C' en el partido
0 - 1 Marcin Brzyski (2')
0 - 2 Stef Cartier (33')
0 - 3 Mario Alberto Calla (37')
0 - 4 Stef Cartier (67')
0 - 5 Ivan Vissing (86')
Skalari F.C. Alineación oficial del equipo 'Skalari F.C.' en el partido 0 - 5 Real Baguena F.C Alineación oficial del equipo 'Real Baguena F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Skalari F.C. Alineación oficial del equipo 'Skalari F.C.' en el partido 1 - 5 Real Baguena F.C Alineación oficial del equipo 'Real Baguena F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Skalari F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Fernando Vesga va estar a punt d'empatar per a Skalari quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però César Cortes va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Vermudo Caeiro va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexander Tellskär de Skalari va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabien Parrot de Skalari es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Baguena F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Marcin Brzyski va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stef Cartier de Baguena l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 33 de partit.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Mario Alberto Calla va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 3 per a Baguena.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Stef Cartier de Baguena va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ivan Vissing, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Mario Alberto Calla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mario Alberto Calla es va quedar sol davant del porter, al minut 34. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Krešimir Privileđo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Antonio Macía, però la pilota va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Baguena va fer una substitució al minut 87. Marcin Brzyski va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Luis Oliveros.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Krešimir Privileđo ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Klaudio Perković va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.