Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Fuente de Santa Cruz (1370974) - Moncada C.F. (1459002) » 305440026: T32/J6/IX

Liga 305440026 Información oficial sobre el partido 305440026 en Hattrick

08.01.2011 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 6 / IX.1957 (177452)

CRETENSE TEAM Alineación oficial del equipo 'CRETENSE TEAM' en el partido 0 - 1 solteros y casados team Alineación oficial del equipo 'solteros y casados team' en el partido
0 - 1 Alfredo Lieberherr (25')
CRETENSE TEAM Alineación oficial del equipo 'CRETENSE TEAM' en el partido 0 - 1 solteros y casados team Alineación oficial del equipo 'solteros y casados team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CRETENSE TEAM Alineación oficial del equipo 'CRETENSE TEAM' en el partido 1 - 0 solteros y casados team Alineación oficial del equipo 'solteros y casados team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CRETENSE TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Carrión de CRETENSE va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Joan Ignasi Pujol es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): David Guallart va llançar una falta directa al minut 79 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Harald Rösner.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Ignasi Pujol de CRETENSE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

solteros y casados team

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 25 minuts, el tirador de faltes del solteros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alfredo Lieberherr, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de solteros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carles Ossó va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 63 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Leif Teutsch, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de solteros va anar a parar a la dreta de l'atac on en İsmet Gökdağ, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Leif Teutsch va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip solteros Amin Mohammadi Yazdi quasi marca al minut 85 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ryohei Tomori l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Carlos Nuñez no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Paco Descall.