Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Osasunchiqui (1590487) - PuBon F.C. (1578181) » 305419959: T32/J1/IX

Liga 305419959 Información oficial sobre el partido 305419959 en Hattrick

04.12.2010 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / IX.1599 (177094)

F.C.Matujeros Alineación oficial del equipo 'F.C.Matujeros' en el partido 2 - 0 blanquiverdes catraleños Alineación oficial del equipo 'blanquiverdes catraleños' en el partido
Jorge Hombau (43') 1 - 0
Lasse Bohl (70') 2 - 0
F.C.Matujeros Alineación oficial del equipo 'F.C.Matujeros' en el partido 2 - 0 blanquiverdes catraleños Alineación oficial del equipo 'blanquiverdes catraleños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Matujeros Alineación oficial del equipo 'F.C.Matujeros' en el partido 0 - 1 blanquiverdes catraleños Alineación oficial del equipo 'blanquiverdes catraleños' en el partido
Tiene suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Matujeros

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Jorge Hombau de F.C.Matujeros va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Lasse Bohl va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a F.C.Matujeros.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Ignacio Fariña. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 80 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hugo Garlaschi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, José Ignacio Fariña de F.C.Matujeros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lasse Bohl de F.C.Matujeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Àlex Bassaganya de F.C.Matujeros es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

blanquiverdes catraleños

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Lance Willemsen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Leonid Butkevich no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Frédéric Zeitoun va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ville Maukonen, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 264 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Lance Willemsen es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 69 va aturar un penal a Ville Maukonen.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kari Fiaux.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Omiros Grammatikos que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.