Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SSARP (799640) - macys (1455209) » 305419950: T32/J13/IX

Liga 305419950 Información oficial sobre el partido 305419950 en Hattrick

26.02.2011 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 13 / IX.1598 (177093)

KEVOE HC Alineación oficial del equipo 'KEVOE HC' en el partido 0 - 3 macys Alineación oficial del equipo 'macys' en el partido
0 - 1 Bojan Blagojev (25')
0 - 2 Iliyan Denkov (39')
0 - 3 Alessandro Caserta (83')
KEVOE HC Alineación oficial del equipo 'KEVOE HC' en el partido 0 - 3 macys Alineación oficial del equipo 'macys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KEVOE HC Alineación oficial del equipo 'KEVOE HC' en el partido 1 - 0 macys Alineación oficial del equipo 'macys' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KEVOE HC

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Hieronim Badowicz del KEVOE ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Daniel Varanda va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Buenaventura Olmos va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Riva de KEVOE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de KEVOE, en Sébastien Lamy, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

macys

Goles Goles

  • 186 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de macys va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Bojan Blagojev.
  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del macys. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Iliyan Denkov va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Passaven 83 minuts quan en Alessandro Caserta va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Jarle Wisløff va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Marian Kultys va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de macys que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de macys va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pierre Lévêque, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): macys van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 85, però el xut de Florenz Helmreich des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christopher Pariset de macys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Oliver Edenholt, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.