Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Trotamundos CF (485971) - Sofán (802143) » 305418571: T32/J4/IX

Liga 305418571 Información oficial sobre el partido 305418571 en Hattrick

25.12.2010 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 4 / IX.1574 (177069)

Converse F.C Alineación oficial del equipo 'Converse F.C' en el partido 3 - 3 korkut bois team Alineación oficial del equipo 'korkut bois team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Converse F.C Alineación oficial del equipo 'Converse F.C' en el partido 6 - 1 korkut bois team Alineación oficial del equipo 'korkut bois team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Converse F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Converse s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Ignacio Alegría per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 103 Minuto 62 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Marco Antonio Fuendetodos va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alonso Noyola va anar directament als peus de Ignacio Alegría que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vital Ros Rivero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 5, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 210 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Marco Antonio Fuendetodos tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Nis Salskov va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Heitor Cendan no va entrar per centímetres.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 73 per blocar una centrada d'en Marco Antonio Fuendetodos va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Converse.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): Converse es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Vital Ros Rivero no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sergio Rodríguez Soto al camp.

korkut bois team

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): korkut va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Clemenzo Bande la va transformar en el 1 - 1.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Clemenzo Bande sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en David Beaufils que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): David Beaufils de korkut va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Heikki Finnilä va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Uriel Pancas.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 26 de partit, quan un jugador de korkut, en Palmiro Albariño, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.