Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El equipito de Josele (119338) - Atlético Moñigas (1591433) » 305415607: T32/J5/IX

Liga 305415607 Información oficial sobre el partido 305415607 en Hattrick

01.01.2011 15:45:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / IX.1521 (177016)

Claveles Negros Alineación oficial del equipo 'Claveles Negros' en el partido 1 - 4 iniesteeeeeeeeee Alineación oficial del equipo 'iniesteeeeeeeeee' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Claveles Negros Alineación oficial del equipo 'Claveles Negros' en el partido 2 - 5 iniesteeeeeeeeee Alineación oficial del equipo 'iniesteeeeeeeeee' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,5 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Claveles Negros

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Claveles contenien la respiració mentre en Jean-Pierre Cleuren s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sebastian Uszał va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Alessandro Fiumara va estar a punt d'empatar per a Claveles quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Čedomir Vasojević va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Narváez Barón de Claveles es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 41 (Lesión (no subst.)): Quan Juan Carlos Narváez Barón va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 41, Claveles sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Óscar Rábago no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 65 (Evento clima: sol, K.O. potente): Pablo Guendica estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

iniesteeeeeeeeee

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Semih Dinçel que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 39, quan Amilkar Archundia va posar els visitants iniesteeeeeeeeee per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): iniesteeeeeeeeee sabia com jugar al contraatac, i al minut 81, Juan Capisagasti va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Miguelanxo Vence, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Valeriano Cardemil que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benny De Vlieger de iniesteeeeeeeeee es va guanyar la targeta groga merescudament.